Aarup Stenovn Pizza juli 2020

Udbringning
Aarup Stenovn Pizza på adressen Bredgade 22 i Aarup har hele tiden leveret mad ud af huset, men da coronaen startede sin hærgen i marts, begyndte ejeren Agid Ibrahim at bringe pizzaer og andet ud til folks adresser, og det koster kun 20 kr. i Aarup og nærmeste omegn, fx Skydebjerg. Hvis det er Gelsted, Glamsbjerg eller Grønnemose, er prisen for udbringning 40 kr. Og pizzariet kører efterhånden langt ud – fx også til Kerte, Skalbjerg, Glamsbjerg, Gelsted, Vissenbjerg, Skalbjerg, Bred og Grønnemose – og der køres også ud til folk ved lystfiskersøen ved Aalabo. Aktionsradius i firmaet ca. 15 kilometer.

Fremgang igen
Lige da coronaen begyndte, gav det mindre omsætning, for folk følte sig ret usikre på fremtiden, men nu er der igen god gang i omsætningen. Derfor køres der mad ud hver dag, men absolut mest i weekenden. Her kan der være 15 – 20 ture og med to biler, og turene koordineres, så der er flere portioner mad med på hver rute. Samtidig tilstræber ejeren Agid Ibrahim, at maden altid kommer helt til tiden.

Bestilling og salg
Der kan både bestilles via telefon på 61611261 og 30711271 og via mail .

Agid sælger absolut mest pizza, og man kan så evt. for at få lidt mere grønt til maden supplere med en græsk salat for at variere kosten. Men ellers er der mange slags mad på menukortet.

Råvarerne
Ved madfremstillingen bruges helt rene råvarer – altså ikke kunstige smagsforstærkere, så alle med en snert af allergi kan bedre være med. Men ellers kan kunderne altid spørge.

Læs mere på www.stenovnaarup.dk

Kontakt: Se ovenfor.

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.