Værkstedet på Østerlund juni 2020

Sikkerhedsregler p.t.
Værkstedet på Østerlund, der holder til på adressen Hjerupvej 5, 5560 Aarup, er igen åbent efter corona-pausen – men naturligvis med sund fornuft. Der er mulighed for at vaske hænder både ude og inde, og desuden er der fri adgang til vådservietter og håndsprit.

Foreløbig er det frivilligt, om man vil give hånd – det er ellers normalt et krav.

Medlemmer
De fleste medlemmer, ca. 30 i alt, kommer på åbningsdagene, som fast er mandage, mellem kl. 18 og 19, og de arbejder så i henhold til vedtægterne med at istandsætte gamle traktorer, landbrugsredskaber, veteranbiler eller motorcykler.

Der er kaffe hver gang kl. 21, men enkelte ”entusiaster og arbejdsbier” fortsætter med arbejdet helt til kl. 22.

Det yngste medlem er 17 år, og der er flere i 20’erne, men foreningen ser endnu gerne flere helt unge, der så kan få fornuftige interesser og ny viden – eller måske endda skabe et springbræt til en god læreplads som mekaniker, smed eller lignende. Piger er selvfølgelig også velkomne. Tilmelding pr telefon eller mail – se nedenfor.

Særlige arrangementer
Foreningen har planer om flere udflugter og foredrag, men den 4. juli holdes der sommerfest, og det er fra kl. 17. Man skal selv have drikkevarer med, mens der på forhånd bliver udpeget én til at stå for (grill)maden.

Festen er for medlemmer med pårørende og børn. Tilmelding pr mail eller telefon – også om at blive medlem – se nedenfor.

Kontakt
Telefon: Jari Rønn 20616424, Janni Rønn 40501537
Mail:

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.