Aarup Bio (1)

Aarup Biografforening holdt årsmøde den 21. juni, og der var pænt fremmøde – 33 ud af i alt godt 100 medlemmer.

2020 har været et vanskeligt år ifølge formandens beretning, idet der pga. coronaen blev lukket ned fra den 11. marts 2020. Derefter var der en næsten normal genåbning fra 3. august til 15. december, idet der dog var afstandskrav og gæster skulle bære mundbind.

Et normalt år betyder ca. 400 forestillinger, mens 2020 trods vanskelighederne havde 214 forestillinger. Alligevel gav det et beskedent overskud på 2.142 kroner trods udgifter til sæderengøring, nyt IT-udstyr og en fast revisorudgift på ca. 12.000 kr. – desuden et indbrud, der kostede 3.000 kr.

Valg
Henrich Svendsen har været formand i over 10 år, og han meddelte, at han ville stoppe på posten. Det er dog hans klare hensigt at fortsætte som teknisk leder og medarbejder for biografforeningen.

Angel Tuck og Kåre Holbæk ville gerne fortsætte i bestyrelsen og blev valgt for to år, mens Poul Allan Bruun, Aarup, valgtes som nyt medlem af bestyrelsen, der har møde ca. en gang pr måned. På valg i 2022 er flg.: Annie Aastrup og Birte Lund Henriksen.

Filmudvalg
Biografforeningen har mange funktioner, der skal udføres, så det hele kører perfekt. En af dem er posterne som filmudvalg, og denne byrde bæres p.t. af Kirsten Rau og Kirsten Tandrup.

Efterlysning
Lige p.t. mangler man dog mindst én (eller flere) medarbejdere til Facebook – og mindst én til PowerPoint. Hvis du er interesseret i at hjælpe med disse funktioner, så henvend dig til foreningen. Det kan også være med til at udvikle dine kompetencer.

Find kontakt på www.aarupbio.dk – eller gå hen i biografen ½ time før aftenens forestilling og snak med en af medarbejderne.

Du kan blive medlem af Aarup Biografforening for 100 kr. om året.

I den kommende tid vil der komme flere omtaler af Aarup Bios mangesidede virke her på www.aarup.dk .

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.