Et strejftog i Højskolesangbogen

Biblioteket i AarupLisbeth Nielsen spiller, synger for og fortæller om sange i Højskolesangbogen på Industrien 17. november 2021

Smør stemmebåndet, når du besøger Industrien onsdag 17. november klokken 19. Det bliver nemlig rørt, når Lisbeth Nielsen holder foredraget ”Et strejftog i Højskolesangbogen”, for Lisbeth Nielsen nøjes ikke med at fortælle om sangene, men sætter sig også foran klaveret for at akkompagnere fællessangen

Lisbeth Nielsen har i en årrække arrangeret syng-sammen aftener i Rørup Borgerforening og bliver brugt som pianist i forskellige sammenhænge.

  • I Danmark har vi verdens største sangskat, som bl.a. er rigt repræsenteret i højskolesangbogen, siger Lisbeth Nielsen.

Denne aften er der omtale af et bredt udvalg af sange, der spænder over en længere tidsperiode fra fx N. F. S. Grundtvig, Jens Rosendal til Kim Larsen og Stine Pilgård.

Hvis tiden tillader det, får deltagerne også lejlighed til at komme med forslag til sange, der skal synges.

I disse tider, hvor man sætter stor fokus på, hvordan man kan leve et sundt og sygdomsfrit liv ved hjælp af motion, sund kost og diverse kosttilskud, er det værd at bemærke, at forskere har dokumenteret på flere forskellige måder, at det er sundt at synge. Og husk også, man kan ikke være sur, når man synger.

Industriens Foredragsforening arrangør af ”Et strejftog i Højskolesangbogen”. Entre 80 kroner, dog kun 60 kroner for medlemmer af Industriens Foredragsforening og for Vissenbjerg Boger- og Kulturforening.

Kulturhuset Industrien finder man på Bredgade 73-75 i Aarup. Dørene åbnes klokken 18.30.

Med Venlig Hilsen,

Henning Frandsen
Formand for Industriens Foredragsforening

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.