Vil du grine, forundres, forarges…

Vil du grine, forundres, forarges… så kom til guidet fælleslæsning på Aarup Bibliotek og vær med i et fællesskab, hvor skønlitteraturen er omdrejningspunktet.

Hvad er guidet fælleslæsning?

Fælleslæsning handler om at lytte til en kort fortælling og dele sine tanker med andre. En læsegruppe består af 5 – 8 deltagere og en læseguide.

Som udgangspunkt mødes vi på Aarup Bibliotek én gang om ugen i 3 uger, første gang onsdag d. 15. februar, efterfølgende d. 22. februar og afslutning d. 1. marts. Alle møderne starter kl. 15.00 og varer ca. 1 –  1½ time.

Læseguiden læser højt, og så taler vi sammen om det. Som regel ser vi lidt forskelligt på historierne, for vi har jo forskellige livserfaringer. De mange perspektiver skaber interessante samtaler, hvor man lærer meget om sig selv og andre. Nogle taler mere end andre, og nogle vil være helt tavse, og begge dele er helt ok.

Det gør ingen forskel, om du er vant til at læse eller ej. Der findes hverken korrekte eller forkerte måder at opfatte teksterne på. Ved at tale om, hvad vi oplever, giver vi hinanden adgang til erfaringer, som vi ellers aldrig ville opleve.

Hvad kræver det?

Det kræver ingen forberedelse. Du behøver ikke have kendskab til hverken bøger eller biblioteker. Det kræver dog at du forstår og taler dansk, og at du har lyst til at være med.

Bibliotekaren har været på uddannelse i guidet fælleslæsning, så hun er klar til at skabe en god fælles oplevelse.

Tilmelding på www.assensbib.dk eller direkte på Aarup bibliotek.

Vær opmærksom på at der er begrænset deltagerantal

For yderligere oplysninger kontakt bibliotekar Heidi Mørch på mail:  eller telefon: 21 83 47 61

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.