Trille og Trolle – et håndboldeventyr for hele familien

TT 1De to små skovtrolde Trille og Trolle er klar til at indtage landets håndboldforeninger, herunder også Aarup BK. De to trolde disker op med små, sjove eventyr, der tryllebinder de 2-5 årige børn til at røre sig og lege både med og uden den fantastiske håndbold.

’Trille og Trolle i underskoven’ er et magisk eventyrunivers, som ved hjælp af små troldehistorier, specieludviklet musik og troldematerialer skal skabe en unik legeplads for de mindste børn og deres forældre i håndboldhallerne.

”Det handler om at skabe glæde og gode oplevelser for familierne. Mor og far skal med ud på gulvet og have det sjovt sammen med børnene. Dvs. at de selv skal være med til at gennemføre de sjove og motiverende eventyrøvelser,” fortæller Søren Simonsen, DHF’s Udviklingschef.

TT 6Trille og Trolle i underskoven’ er nemt og ligetil at gennemføre, og alle kan være med i eventyrerne. DHF har fabrikeret et såkaldt troldekit, som serverer en masse eventyr med aktiviteter, cd med troldemusik, instruktørvejledning med mere, så det er fuldstændig ukompliceret for foreningerne, forældrene og børnene at træde ind i den nye eventyrverden og få de mindste til at røre sig på en sjov og eventyragtig måde,” fortsætter Søren Simonsen.

Udover at give børnene og deres forældre en fælles og forrygende oplevelse, styrker ’Trille og Trolle i underskoven’ børnenes motorik og giver dem nogle kompetencer til gavn på deres udviklingstrin.      

Læs mere om ’Trille og Trolle i underskoven’ på www.dhf.dk/foreninger/træning/underskoven

Virker ’Trille og Trolle i underskoven’ som noget for dig og dit barn, – så mød op i Aarup Fritidscenter lørdag den 19/9 kl. 10:00, og få masser af grin, hygge og sved på panden sammen.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.