Take away-leverandører i Aarup

Både private borgere og erhvervsfolk opfordrer til, at man støtter det lokale erhvervsliv bedst muligt under den igangværende krise, og mediet Aarup.dk vil gerne orientere om mulighederne.

Vi hører selvfølgelig også gerne fra andre erhvervsfolk her under krisen – henvendelse på

Aarup Stenovnspizza
Fx har Aarup Stenovnspizza udsendt en meddelelse om, at firmaet som noget nyt leverer mad ud af huset, og det gør man for et leveringsgebyr på 20 kr., hvis det drejer sig om en bestilling på over 100 kr.

På mediet Aarup.dk har vi afprøvet et par retter med kylling, og maden kommer lige til tiden, og der er ganske rigeligt i to portioner – ja faktisk så meget, at også tre kan blive godt mætte.

Ejeren Agid Ibrahim fortæller, at de fleste portioner afhentes på adressen i Bredgade, men et antal køres også ud hver dag.

De kan kontaktes på tlf. 61611261 eller 30711271 – mail
Web: https://aaruppizza.dk/

Hotel Aarup Kro
Kroejer Casper Andersen har også fortsat en ordning med ”mad ud af huset”, og der er en ny type med hver uge. Prisen er 100 kr. for voksne (enkelte dage 125 kr.) og 50 kr. for børn, der er dog lukket søndage og mandage. Tlf. 64431013.

Mediets repræsentanter har været med et par gange – og fået maden laveret for et lille ekstra gebyr på 20 kr. i alt. Maden kommer også her helt præcist præcist på det aftalte tidspunkt.

Der har fx været tale om braiseret BBQ vikingekølle med ovnbagte kartofler, coleslaw med flotte farver og kryddersmør. Andre varianter har været oksefilet og kroens schnitzel med tilbehør, og også hos Casper får man absolut rigeligt mad og i fineste kvalitet.

Kontakt: 64431013
Web: https://www.hotelaarupkro.dk/

Ja, hvorfor ikke støtte byens kriseiværksættere, når de tager ”tyren ved hornene” og viser vejen frem til gavn for os alle?

H.W./Aarup.dk

Vi tilstræber at bringe flere lignende nyheder efterhånden, og erhvervsfolk må gerne selv henvende sig til os – ()

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.