Stor tilslutning til årets julemærkemarch

Solen skinnede over Aarup søndag formiddag, da 193 deltagere mødte op på Sanggaards Plads for at begive sig ud på enten en 5 eller 10 kilometer julemærkemarch. Det er 5. år, at der er julemærkemarch i Aarup.

Helge Roslind indledte marchen med at fortælle om formålet. Der er i Danmark fem julemærkehjem som hvert år hjælper ca. 1000 børn gennem et kortere ophold på hjemmene. Det er børn, der oplever mobning, marginalisering og ensomhed, og hvor det er målet, at de gennem opholdet skal finder venner og smilet frem igen.

De fleste af os har i en snart svunden tid siddet og puttet julemærker på julekortene til familier og venner, men med email, sms’er og sociale medier, er salget af julemærket, der tidligere finansierede julemærkehjemmene, faldet drastisk. Og derfor går vi nu julemærkemarch for at samle ind til, at hjælpen til børnene kan fortsætte.

Støtten til børnene blev ved julemærkemarchen i Aarup indsamlet gennem deltagerbetaling samt salg af gløgg og æbleskiver. Det gav i alt 6725 kr. i kassen, som takket være sponsorerne MENY, REMA, STARK, Aarup Hotel og Musik på Industrien, går ubeskåret til julemærkehjemmene.

Aarup.dk viderebringer her en stor tak fra arrangørerne til sponsorerne, de mange aktive hjælpere på ruten samt til de mange deltagere.

Vil man gerne bidrage mere til Julemærkefondens arbejde, kan man fx købe et e-julemærke til at sætte på sine mails op til jul.

Skrevet af Annie Gaardsted Frandsen

 

½

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.