Rotary i Aarup inviterer til gode bøffer, politisk thriller og whisky

Kom og mød medlemmerne i Aarup Rotary Klub til arrangementet ”Bøf, Bio og Bar” tirsdag den 7. maj.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad Aarup Rotary Klub er for en størrelse, så er der nu en god mulighed. Arrangementet ”Bøf, Bio og Bar” består af god mad, en spændende film, Danmarks Sønner, og efterfølgende hyggeligt samvær med en bar, hvor man kan købe drikkevarer.

– Vi starter med en bøf på Aarup Hotel kl.18 og går derefter i biografen til filmen kl. 19.30.

Efterfølgende åbner jeg sammen med Aarup Bio en bar, hvor der kan købes øl/vand, vin, rom whisky til at skylle filmen ned med, fortæller Lars Gregersen fra Aarup Rotary Klub.

Det koster 160 kroner for spisningen, og biografbilletten køber man selv i biografen.

Filmen Danmarks Sønner begynder kl. 19.30 i biografen på Industrien. Tilmeldingsfrist senest mandag den 6. maj klokken 18 til Lars Gregersen på mobil 52 34 34 64.

Filmen foregår i Danmark i år 2025. Vi nærmer os årsdagen for et stort bombeangreb i København. De yderste fløje er blevet dominerende. Radikaliseringen rundt omkring i landet er taget til. Det næste folketingsvalg står for døren, og den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen spås en historisk jordskredssejr, der kan sikre ham statsministerposten. Den 19-årige Zakaria bevæger sig langsomt, men sikkert ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Ali, der kæmper sine egne kampe og bærer på en livsfarlig hemmelighed. Mens der tælles ned til det vigtigste valg i Danmark i nyere tid, tvinges Zakaria og Ali frem mod en afgørende beslutning, der vil få konsekvenser for alle.

Filmen er en politisk thriller, der trækker tråde fra gadernes baggårde til gangene på Christiansborg. Det er en fortælling om håb og afmagt i et moderne samfund og sætter spørgsmålstegn ved de fjendebilleder, der skabes i frygtens navn. På begge sider. Med København som arena udspilles en gladiatorkamp på liv og død, der for altid vil udviske grænserne mellem godt og ondt, ret og uret, retfærdighed og afstumpethed.

Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer gennem relevante oplæg og virksomhedsbesøg.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.