Nyheder i Stark – de nye tiltag

I det første afsnit om byggemarkedet Stark i Aarup bragte vi personalenyheder, og i dette afsnit vil vi se på et par nyordninger, som også har betydning for kunderne.

Produkter og internethandel
Stark i Aarup har i princippet alt til byggebranchen og til hus, have og vedligeholdelse, og ellers tilstræber forretningen at skaffe det straks. Og varerne kan også leveres hurtigt.
Som noget nyt kan nu også gå på nettet, på www.stark.dk og handle der. Når man bestiller der, vil varen kunne hentes i byggemarkedet på Indre Ringvej i Aarup.

Garantisortiment
Som en anden nyhed vil der altid være 1.000 af de mest brugte varer på lager, og de kan så hentes straks, så håndværkere og private ikke behøver ”at ligge brak” i arbejdsprocessen. Hvis en vare en sjælden gang skulle være udsolgt, så skal Stark skaffe den inden for 4 timer og uden ekstra beregning for kunden.

Konjunkturerne
Hos Stark i Aarup løber de 12 ansatte stærkt, for det er nødvendigt pga. den positive udvikling, som også afspejler sig i virksomhedens nøgletal. Og for driftsdirektør Jan Madsen er det positivt, at kunderne virkelig tør satse noget mere, og at de tror på fremtiden. Sagt på jysk: Det går godt. På fynsk: Det går p.t. rigtig godt.

Kontakt
Tlf. 64431558
Web: www.stark.dk
Email:

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.