Nye busruter til ”Midt om Natten”

Busselskabet Haarby Turist kan i år fejre deres 100 års jubilæum, og de sponsorerer busruter til Frøbjerg Festspil, så publikum fra blandt andet Middelfart, Assens og Odense billigt kan blive transporteret til og fra forestillingen ”Midt om Natten”

Når du køber en billet til forestillingen ”Midt om Natten” i august, kan du samtidig bestille bustransport, hvor du kan slappe af og komme i feststemning. På tre udvalgte dage, kan du lade bilen stå og tage bussen til Frøbjerg og hjem igen.

Den ene rute får afgang fra holdepladsen ved stationen i Middelfart. Så går turen til REMA1000 i Assens til opsamling og videre til Glams Bjerg Hus i Glamsbjerg for at slutte ved foden af Frøbjerg Bavnehøj. Den anden tur går fra Dannebrogsgade i Odense til Tommerup og Tommerup Stationsby, videre til Vissenbjerg og med endestation i Frøbjerg. Det koster kun 25 kroner tur/retur at tage bussen.

– Turene tager en lille time, og det er tilladt at nyde en øl eller et glas vin på turen. Nu prøver vi det som en slags forsøgsordning i år, og så må vi se, om der er interesse for muligheden for en bustur til Frøbjerg, understreger vognmand Kurt Hestehave Jensen fra Haarby Turist, der selv har set flere forestillinger på Frøbjerg Festspil.

100 år med buskørsel
Haarby Turist, der i år kan fejre deres 100 års jubilæum, har 48 busser i alle størrelser. Firmaet har kørt busser med gæster til Rock Under Broen, og en af busserne er udsmykket med fodboldklubben OB’s logo, fordi den kører spillere til og fra kampe. På væggen i Kurt Hestehave Jensens kontor hænger en indrammet OB-trøje med autografer.

– Vi kører også fans til og fra kampe. Vores busser er fem og fire stjernede. Det er dem, vores kunder efterspørger. Før i tiden kunne det være lidt trangt med benpladsen i busserne, men det er jo slet ikke tilfældet i dag, hvor der er rigtig god plads til benene, siger han.

Busselskabet råder også over en VIP bus med sofagruppe og plads til 34 gæster. Den kan laves om, så der kan sidde 20 personer ved borde med deres bærbare computere.

– Flere firmaer kan se ideen med at holde møder med deres ansatte eller kunder, mens de tager et sted hen. Vi har blandt andet været i Amsterdam på en firmatur, hvor deltagerne var af sted i 4 dage, siger Kurt Hestehave Jensen.

Tilbuddet med en bustur til Frøbjerg for at se ”Midt om Natten” gælder kun til forestillingerne den 10. 11. og 13. august. Billetter og pladser i busserne kan bestilles på www.frobjerg.dk

 

BOKS

 

Rute 1 – rød rute – fra Odense

Odense, Dannebrogsgade, kl. 18.00

Vissenbjerg, Østergade v. Brugsen, kl. 18.30

Tommerup St., Torvet, kl. 19.00

Knarreborg, v. det Gl. Posthus, kl. 19.05

Ankomst Frøbjerg, kl. 19.15

 

Rute 2 – grøn rute – fra Middelfart

Middelfart, Banegården, kl. 18.00

Nr. Åby, Assensvej v. Q8 tanken, kl. 18.15

Assens, Rema 1000, kl. 18.45

Glamsbjerg, GlamsBjergHus, kl. 19.00

Ankomst Frøbjerg, kl. 19.15

Bussen kører retur umiddelbart efter forestillingen – ad samme ruter.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.