Målet er nået – Status på fjernvarme i 5560

Den sidste uge har tilmeldingen taget fart i Aarup, der var den afgørende brik for at fjernvarmen blev til noget. Aarup er således gået fra 53% til 70% på under en uge.
Godt gået, Aarup 🙂

 

Med tilslutningen i resten af området, Aborg, Sandager/Salbrovad, Barløse, Ørsted, Skydebjerg og boligerne langs transmissionsledningen, når det op på samlet 70%. Den eneste område der endnu ikke har nået de 6+% er Turup, men de er ikke en forudsætning for at projektet bliver til noget.

 

Du kan stadig nå det
Tilbuddet med tryghedsordningen er fortsat gældende indtil den 1. marts, så det kan nås endnu. HVis du venter til efter den 1. marts, får du stadig den billige tilslutningspris, men ikke tryghedsordningen.

 

Den videre proces
I den foreløbige udrulningsplan påbegynder Assens Fjernvarme etableringen af transmissionsledning i sensommeren 2022, og forventer at kunne tilslutte de første nye forbrugere omkring årsskiftet 2022/23.
Du kan se den foreløbige udrulningsplan her

 

Måske håb for mere af 5560?
Assens Fjernevarme vil også undersøge mulighederne for at inddrage de ejendomme uden for området, som har vist interesse for at få fjernvarme, herunder Ørsbjerg, Kerte og Grønnemose.
Husk at lokalkontoret på Bredgade 91 stadig holder åbent tirsdag den 8. februar kl. 13-17, så kig gerne forbi, hvis du har spørgsmål. I Aarup har lokalkontoret på Bredgade 91 åbent:Se tilslutningsgraden for dit delområde på kortet

Læs hele pressemeddelelsen fra Assens Fjernvarme her: https://www.assensfjernvarme.dk/nyheder/fjernvarme-til-aarup-og-landsbyerne-er-en-realitet/ og tilmeld dig her: https://www.assensfjernvarme.dk/aarup-og-landsbyer/pris-og-tilmelding/vores-tilbud-til-dig//

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.