Landsdækkende tennisevent rammer Aarup

Lørdag den 4. maj inviterer mere end 250 tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn. Én af dem er, Aarup Tennisklub
Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Aarup Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Stadionvej til en dag med tennispil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 11-14.
Det er gratis at deltage, og gæsterne kan i dagens anledning kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Tennis er for alle!
Til Tennissportens Dag kan alle interesserede få lejlighed til at prøve kræfter med tennis”, fortæller klubbens formand Martin Juhl Nielsen.Alle er velkomne og alle kan være med – uanset alder og niveau. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille tennis før eller ej, og vores trænere står klar til at hjælpe gæsterne godt i gang på banerne.”

Program
Fra kl. 11.00 er der frit slag på banerne for alle fremmødte og kl. 12.30 serverer vi en grillpølse og en øl eller vand. Banerne vil være åbne for alle indtil kl. 14.
Der vil hele dagen være mulighed for at få instruktion og for at snakke med trænere og bestyrelse.

DGI og Dansk Tennis Forbund står bag
Bag arrangementet står Aarup Tennisklub i tæt samarbejde med Bevæg dig for Livet – Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund. Visionsleder i Bevæg dig for Livet – Tennis, Lorenz Sønderby, siger: ”Med Tennissportens Dag vil vi gerne introducere danskerne for de mange glæder og fordele ved tennis. Blandt andet er ketsjersport mere gavnligt for helbredet, end mange andre populære fritidsaktiviteter, og du kan dyrke tennis sammen som familie på tværs af generationer.”

 

Tennissportens dag
Den 4. maj afholder Aarup Tennisklub opstartstræning fra 10.30-11.30 og Tennissportens dag fra kl. 11-14.

Alle interesserede uanset alder og køn er velkomne til at møde op og prøve tennis…
Vi har ketcher og bolde til udlån og træneren er også klar med gode råd og begynderinstruktion hvis det ønskes. Vi griller og serverer ristede og brød kl. 12.30, og der er en øl/vand til alle fremmødte

Tag din nabo under armen og hjælp os med at gøre det til en hyggelig dag

Prøv tennis en enkelt gang og du er ikke i tvivl: Tennis er sjovt. Tennis skaber glæde. Og så er det sundt… store som små, ældre og unge… ja tag hele familien med og prøv tennis.

 

For yderligere information
Kontakt venligst Martin Juhl Nielsen på mail: formand@ aaruptennisklub.dk eller gå ind på http://aaruptennisklub.dk for yderligere information om Aarup Tennisklub og Tennissportens Dag.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.