Koncert og Release med FAZE’N’MIR

Lørdag den 28 januar kl. 20, giver den pladeaktuelle sangskriver duo FAZE’N’MIR koncert på Musik På Industrien i Aarup Med sig denne aften har de et særdeles stærkt hold af musikere.
Koncerten er samtidig en fejring af udgivelsen af “Live Out Loud”, der foreligger på  vinyl og CD

At det bliver på Industrien i Aarup at FAZE’N’MIR afholder deres releasekoncert, er et naturligt valg da ensemblet i starten af deres karriere blev inviteret til at optræde på Singer Songwriter Festivalen i 2017

Duoen startede samarbejdet i foråret 2015 og har siden skrevet og arrangeret eget materiale.
I de forløbne år har ensemblet spillet mange live events, på spillesteder, musikforeninger, festivaler, caféer i Danmark og Sverige.
Det scenevante band har høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog.

FAZE’N’MIR mestrer det lyriske udtryk samt det mere pågående, og er en stemme i tiden, der trækker tråde såvel frem som tilbage.
Koncerten bliver derfor en smeltedigel af folk, blues og jazz med plads til både det følsomme, rå og blå.

– Mir Bredberg Weber, sang/piano/harmonika, er hjemvendt efter en længere årrække i USA. – Henrik ’Faze’ Nybo, sang/ guitar/dobro, har i mange år været en aktiv del af den primært danske folk/blues scene.

Med sig denne aften har FAZE`N`MIR et særdeles stærkt hold fra øverste hylde:

– Jakob Falgren, bas – Nikolaj Bundvig, trommer – Toke Lynggaard Larsen, guitar og andre strengeinstrumenter – Jan Hansen, orgel/keyboard/vokal).
Billetter fås ved indgangen eller køb dem på mpia.dk. Her er det også nemt at finde youtube videoer med eksempler på den musik du kan høre på Musik På Industrien i Aarup.

Mir Bredberg Weber og Henrik ’Faze’ Nybo er grundstenene i det stærke band der går på scenen lørdag den 28. på Musik På Industrien i Aarup.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.