Juleknas og bassang hos Industriens Foredragsforening

Onsdag 30. november synger vi julen ind i Kulturhuset Industrien

Der er to slags basser: De overskårne, som fås hos bageren, og så er der Baag Herreds Basser, som er de fire bassangere i Vestfynskoret, Vagn Thomsen, Jens Helbo, Torben Stoyer og Henrich Svendsen, som sammen har sunget forskellige tre- og firstemmige sange i godt fem år.

Tre af basserne, Vagn, Henrich og Jens møder op på Kulturhuset Industrien onsdag 30. november klokken 19 for at synge julen ind sammen med Lisbeth Nielsen og et forhåbentligt talstærkt publikum bænket i biograf- og koncertsalen.

Lisbeth spiller klaver og fortæller kort om sangene, som vil være en stor buket af de kendte og elskede julesange fra Højskolesangbogen, men også nyere julesange er på programmet.

Lisbeth, som i sin tid var musiklærer på Aarupskolen, har i en årrække ledet fællessangen i Rørup Borgerhus, og spiller også gerne i mange andre sammenhænge.

Baag Herreds Basser stiller op som trio for at synge for på sangere og vil også give nogle solonumre.

Kvartettens medlemmer kommer fra Assens, Ejby, Glamsbjerg og Aarup, som nogenlunde dækker det tidligere Baag Herred og derfor har inspireret til navnet.

  • Vi mødes ca. en gang om ugen for at synge lidt for hyggens skyld, men har også optrådt ved flere festlige lejligheder – f.eks. den årlige julefrokost på Industrien, fortæller Henrich Svendsen.

Repertoiret dækker danske/nordiske sange, barbershop, spirituals med mere.

Foredragsforeningens juleafslutning er åben for alle med lyst til julesang og julehygge. Foruden sang og musik serveres også juleknas.

Entré 80 kroner. Dog kun 60 kroner for medlemmer af Industriens Foredragsforening og Vissenbjerg Borger- og Kulturforening.

 

Ses vi – det håber jeg.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.