Jane & Shane Trio med Dan Hemmer

Den populære duo Jane & Shane vokser til unik trio

Jane & Shane er kendte og elskede i hele landet for deres duo-koncerter. Men ved særlige lejligheder inviterer de en speciel musikalsk legekammerat med til deres koncerter.

I efteråret 2022 får du chancen for at opleve Jane & Shane som trio, når de tager tangent-troldmanden Dan Hemmer med sig på en kort turné til udvalgte spillesteder.

En koncert med Jane & Shane er kendetegnet ved den åbenlyse spilleglæde, store musikalske overskud og ikke mindst den særlige varme og smittende humor, som de udstråler fra scenen. Og netop spilleglæde, virtuositet og sprudlende tangentbehandling har gjort Dan Hemmer til en efterspurgt ”side-man” på både den danske og internationale koncertscene.

Samarbejdet og det musikalske venskab er ikke helt nyt. Dan Hemmers unikke og personlige spil kan nemlig høres på flere af Jane & Shane’s albums. Den helt særlige kemi og spændende sammenspil fra studiet kan nu opleves live på koncertscenerne til efteråret.

Glæd dig til at møde Jane & Shane når de danner trio med Dan Hemmer. Det bliver en aften med et enestående musikalsk “blend”: Engelske Jane Clarks virtuose violin, irske Shane Donnellys varme vokal, guitar og livlige ”bodhrán” tilsat danske Dan Hemmers tryllerier på både piano og Hammond-orgel.

Jane & Shane har længe hørt til blandt de mest populære navne på den danske musikscene. Deres sofistikerede og symbiotiske samspil et kendetegn, som er helt særligt for dem. De mestrer at fortælle den gode historie og leger med elementer fra både folkemusikken, det klassiske og jazzen.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.