Industriens Foredragsforening i marts og april

Industriens Foredragsforening præsenterer i marts og april foredrag med så forskellige temaer som 23 års misbrug og vejen ud ved Lars Stück, samt Om at rejse i H. C. Andersens fodspor ved Lektor Henning Nielsen. Læs mere om foredragene herunder.

23 års misbrug og vejen ud ved ved Lars Stück.

Foredrag i Industriens Foredragsforening i Galleriet/Industrien
onsdag den 25./3. kl. 19.00:

Lars Stück havde en en barndom fyldt med svigt, druk og vold. Og ungdommen var fyldt med stoffer og alkohol – og voksenlivet endte i rendestenen.
I dag har han ikke rørt stoffer og alkohol i over 13 år, og han har siden holdt mere end 100 foredrag om et liv “i helvede”.
Han lover, at publikum vil komme ind i en verden, de ikke havde troet mulig, og han vil fortælle om at overleve 23 år i helvede. Og han vil også fortælle om, hvordan det var at komme ud igen og få et normalt liv.

Der opkræves sædvanlig entre, og man får kaffe og kage i pausen.  Se detaljer her

Om at rejse i H.C. Andersens fodspor ved lektor Henning Nielsen

Foredrag i Industriens Foredragsforening i Galleriet/Industrien
onsdag den 15. april kl. 19.00:

H.C. Andersen rejste 31 gange til udlandet og opholdt sig der mere end 9 år i alt. Fordragsholderen Henning Nielsen har besøgt alle de 28 lande, som HCA også har besøgt. HCA oplevede bl.a. tidlige jernbanerejser allerede i 1830’erne. Han vil gerne fortælle om nogle af de oplevelser, det har givet og give ideer til, hvordan man selv kan rejse
i H.C. Andersens fodspor.

Der opkræves sædvanlig entre, og deltagerne får kaffe og kage i pausen. Se detaljer her

På foredragsforeningens vegne

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.