Holy Bean – Katedralen officielt indviet

De flotte katedral lignende lokaler.Foto:MJ

De flotte katedral lignende lokaler.Foto:MJ

Holy Bean
Aarup.dk har tidligere været på besøg hos kafferisteriet Holy Bean på adressen Cederfeldtsgade 16 A. Allerede dengang var vi imponerede over de meget flotte lokaler.
Men nu har de også fået den sidste finish, så alene bygningen, der især indvendig er flot som en katedral, er en meget stor oplevelse i sig selv. Man forstår virkelig godt, at den bygning er fredet.
Til receptionen søndag den 30./8. mødte rigtig mange op – i følge firmaejerne Bo og Sine drejede det sig om henimod de 200. Og det var ikke kun de lokale, der indfandt sig – der kom også folk helt fra Tinglev i Sønderjylland.
Der var smagsprøver fra flere lande i Afrika, Sydamerika og Mellemamerika, og de fremmødte var tilsyneladende godt tilfredse med de tilbudte gourmetkaffeprøver.
Der vil ikke altid være betjening på stedet, så Bo () og Sine () satser på salg over nettet.
Se også www.holybean.dk for nærmere oplysninger.
Se evt. også vores tidligere artikel om Holy Bean

Food Stall var der også med smagsprøver. Foto:MJ

Food Stall var der også med smagsprøver. Foto:MJ

Food Stall

Holy Bean fik dog ikke al opmærksomheden denne dag, for Food Stall har lejet sig ind i en sidefløj i bygningen. Og der vil de presse juice af frisk frugt og friske grøntsager, fx æbler, appelsiner, ingefær, gulerødder, citroner, ananas, mango og meget andet.
Hovedfirmaet ligger egentlig på Odense Banegård, men der mangler der plads, og derfor har de fundet et godt i Aarup, fortalte folkene bag dette initiativ. Produkterne vil dog senere blive sat til salg i lokale supermarkeder her i området.
Det var et klart indtryk hos Aarup.dk, at også disse produkter faldt i god jord hos de mange fremmødte.
Aarup.dk vil senere bringe flere oplysninger om dette firma.

H.W.

 

Billeder fra Holy Bean

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.