Høkassen med nye åbningstider

hoekassen-1Høkassen er en børneinstitution med både børnehave og vuggestue. Den er beliggende på adressen Nedermarken 8 i Ørsbjerg – på gården Nørregård. Der er normalt ca. 15 børn i alt, men der kan være 17.

Lige nu er det en kendsgerning, at et par børn snart starter i skole og skifter til anden institution, og derfor bliver der ledige pladser.

Samtidig vil bestyrelsen gerne gøre opmærksom på, at institutionen udvider åbningstiden, så der fremover er åbent fra 6.15 morgen til 16.45 om aftenen. Og det sker selvfølgelig for at tilgodese de mange pendlere ude i de små samfund – der er jo ikke så mange arbejdspladser i landsbyerne mere. Men man prøver også at ”ramme” en bredere gruppe af børn/forældre.

hoekassenInstitutionen bygger på Rudolf Steiners principper, og det kan ses både i pædagogikken og i den økologiske kost på stedet. Desuden er det muligt at kigge på Nørregårds dyr, og én gang om ugen er der ”udflugt” til den lille park i Ørsbjerg, som bylauget finansierer og stiller til rådighed for alle, der vil nyde naturen, roen og legeredskaberne.

Se Høkassens annonce, der snart kommer på www.aarup.dk

Kontakt

Høkassen Nedermarken 8, Ørsbjerg, 5560 Aarup

63430032

www.hokassen.dk

 

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.