Høkassen med nye åbningstider og ledige pladser

Her på siden har vi tidligere skrevet om Høkassen, der en Rudolf Steiner-vuggestue/børnehave på adressen Nedermarken 8, Ørsbjerg, 5560 Aarup.

Den melder nu om forbedrede åbningstider pr. 1. januar 2017, så man nu åbner 6.45 og lukker kl. 16.45. Der er samtidige ledige pladser jf. annoncen her på Aarup.dk. I øvrigt kan man klikke på annoncen for at se hele institutionens egen hjemmeside.

Aktiviteter
Høkassen har en meget stor landbohave til rådighed med store træer, urtehave, sandkasse og mange legeredskaber. Af og til går turen dog til den lille bypark med legeredskaber i Ørsbjerg – en park, der passes og ejes af Ørsbjerg Bylaug. Men børnene behøver dog ikke gå så langt for at få gode oplevelser, for der er også en mulighed for at få gode børneoplevelser ved at kigge på dyrene på Nørregård.

Festerne
Ud over de daglige oplevelser med leg, sang, eventyr og leg er der også mange fester at se frem til, fx jul, forårsfest, påskefest, pinsefest, sommer- og høstfest samt St. Michaels-fest og lanternefest om efteråret.

Om det gode liv lige nu:
”Der er nøgne træer og dryp i haven, men børnene leger ufortrødent. Men når de kommer ind, tændes der lys, og man kan varme sig ved brændeovnen og måske høre eventyr. Der er nye vuggestuebørn, og det spændende at se samspillet mellem de store og små”.

Kontakt

Se mere på www.hokassen.dk
og tlf. 64430032
Skema til indmelding på hjemmesiden

Priser
Vuggestue: 2715 kr. pr. måned inkl. kost.
Børnehave: 2215 kr. pr. måned inkl. kost
Skema til indmeldelse på www.hokassen.dk

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.