Hjælp til bedre trivsel og sammenhold hos elever

Aarup Rotary Klub har været medvirkende til, at elever fra 0.-5. klasse på Aarupskolen nu kan få mere gang i kroppen.

Via midler fra en fond, har Aarup Rotary Klub kunne medvirke til, at der er indkøbt ”aktivitetssække” med forskellige legeredskaber som bolde og sjippetov.

– Aarup Rotary Klub vil med dette tiltag gerne være med til at øge trivslen hos eleverne på Aarupskolen, da disse redskaber kan være med til at øge sammenholdet og give en mulighed for, at de lidt mere generte elever kan komme ind i fællesskabet, så der ikke er nogen, der holdes udenfor, siger Lars Gregersen, president elect fra Aarup Rotary Klub og fortsætter:

– Vi ved, at leg og bevægelse er med til at integrere børn, og det er vigtigt, at de unge mennesker får en god oplevelse i de første år af deres skolegang, så de bliver motiverede til fortsat at uddanne sig når de bliver ældre.

Søren Jakobsen, skoleleder på Aarupskolen er glad for, at eleverne nu, ved Aarup Rotary Klubs mellemkomst, har fået flere legeredskaber.

– Vores elever har allerede taget aktivitetssækkene i brug. Så det er dejligt at eleverne, via indholdet i sækkene, kan styrke klassens trivsel og samtidig få bevægelse i undervisningen og i pauserne, understreget skolelederen.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.