Gensyn med Dana Fuchs på Industrien

Den amerikanske sangerinde fra New York, Dana Fuchs, har ikke bare en rå og energisk stemme af samme kaliber som Janis Joplins.

Musikalsk placerer hun sig i naturlig forlængelse af den store soul- og bluestradition, fra Aretha Franklin, Janis Joplin og Etta James, som hun tilfører en uforlignelig kraft og attitude hentet fra rockmusikken.

Hvis du har været til en Dana Fuchs koncert, så ved du, at der her venter en ekstraordinær oplevelse.

Stemmen lever op til forbillederne og hendes selvskrevne sange rummer alt den personlighed der skal til, for at de bliver vedkommende.

Dana Fuchs kan være lige så dybtfølt, sårbar og mild på scenen, som hun kan være kraftfuld. Teksterne er personlige og tilstedeværelsen på scenen er intens.

Sidste gang Dana Fuchs besøgte ”Musik På Industrien” væltede hun nærmest huset og blæste os allesammen omkuld – da hun med sit band leverede sumpet og larmende bluesrock, alt imens hendes hårrejsende vokal og lange krøller hvirvlede rundt i luften.

Dana Fuchs udgiver sit nye album i april/maj 2022 – som vi sikkert vil få at høre til koncerten på Industrien 15. oktober 2022.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.