Fyns Gourmetkød har gennem nogle måneder arbejdet på et bredere vareudvalg, og det har bl.a. ført til, at der nu også åbent onsdag og torsdag kl. 10 – 16, fredag og lørdag som hidtil, 13 – 17 og 10 – 13.
Færdigretter
Det bredere vareudvalg udmønter sig bl.a. i en del flere færdigretter. Det kan fx være jægerschnitzel, porre/kartoffelsuppe, gullaschsuppe, boller i karry, tarteletfyld, men det er planen, at der hele tiden skel komme flere nye, gerne hver uge.
Oste
Desuden er der Et øget salg af oste, efter at Gundstrup-ostene er blevet et fast varesortiment. Desuden kan man også få Vesterhavsost fra Thise Mejeri i Salling nord for Skive.
Og så pointerer ejerne Per Broholm Rasmussen og Simone Jensen, at man kan få rene produkter uden smagsforstærkere og andre kunstige tilsætningsstoffer.
Bredgade 45, indgang via porten i Bredgade eller fra Østergades P-plads.
H.W./Aarup.dk
Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.