Fyns Gourmetkød har nu fået butikslokale direkte ved Bredgade fra den 16. november, og salget har været rigtig godt de første åbningsdage. Samtidig har mange kunder udtrykt sig positivt om både det flotte lokale og den meget større synlighed. Faktisk har mange flere kunder opdaget slagterbutikken.
Nyheder
Et nyt tiltag er frisk-smurte sandwiches, der bliver fabrikeret på stedet og efter kundens ønske. Ud over det faste sortiment i butikken kan kunderne lige på denne årstid bestille frilandsænder. Andre varer på denne årstid er julemedister, flæskesteg, ribbensteg.
I denne butik kan man altid købe kød, der er fri for smagsforstærkere, så spørg bare i butikken.
Oste
Der er mange slags oste i butikken, og ejerne Per Broholm Rasmussen og Simone Jensen handler med mindre landmejerier, der gør meget ud af kvaliteten. Der drejer sig bl.a. om Thise Mejeri og Jernved Mejeri, desuden kan man købe hollandsk gouda. Mælken til Thise-ostene kommer bl.a. fra strandengene ved Limfjorden, og det påvirker smagen i positiv retning. Desuden lever kvæget sundere i disse omgivelser.
Ansatte og kontakt:
Der er lige p.t. 3 ansatte inkl. de 2 ejere, desuden er der en ungarbejder.
Åbningstiderne er flg.:
Onsdag og torsdag kl. 10 – 16, fredage 10 – 17, lørdag 10 – 13.
Tlf. 61556099, mail:
H.W./Aarup.dk
Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.