Det sker i 5560 Aarup – November / december 2022

Juletræstænding og Open By Night

Fredag den 25. november tændes juletræet og julelysene i Aarup. Det sker i år på Sanggaards Plads. Læs mere om arrangementet i Folkebladet og på Aarup.dk

Kræmmermarked

I weekenden den 26.-27. november er der Fyns hyggeligste Kræmmermarked i den gamle hal i Aarup. Der er åben lørdag og søndag  fra kl. 10-15.

Højtlæsning for voksne

Så er det igen muligt at få en god historie på Aarup Bibliotek. Biblioteket fortsætter nemlig med hyggelig højtlæsning på Aarup Bibliotek hver mandag fra d. 24 oktober til og med d. 5. december. Arrangementet starter kl. 16 og højtlæsningen varer ca. 40 -45 minutter. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Koncerter

Lørdag den 26. november  er der julefrokostkoncert som Musik På Industrien arrangerer i samarbejde med Hotel Aarup Kro. Kl. 18 spises der julefrokost på hotellet, og kl. 21 begynder koncerten med Shubiforsjov. Læs mere om arrangementet på Musik På Industriens hjemmeside.

Børnefilmklub

Tirsdag den 29. november kl. 16 skal spor 11 se filmen “Lille Allan-den menneskelige antenne”, der handler om Allan, som får et nyt venskab gennem hans nabo, der er meget interesseret i UFOer. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Tirsdag den 6. december kl. 16 skal spor 2 se filmen “Syng 2”.  Filmen handler om den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup, som er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde – en musical i Crystal Tower teatret. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Læs også mere om Børnefilmklubben og billetter på biografens hjemmeside.

Syng Sammen Aften

Onsdag d

en 30. november kl. 19 inviterer Industriens Foredragsforening alle syngeglade til at synge julen ind i Kulturhuset Industrien. Lisbeth Nielsen sidder ved klaveret, og Baag Herreds Basser, som består af syngeglade “unge” mænd, bidrager med sange og bastoner. Læs mere om arrangementet på Aarup.dk.

Børneteater

Aarup Bibliotek inviterer fredag den 2. december kl. 16 til børneteater i biografsalen i Kulturhuset Industrien. “Faster Lizzies Jul” er et teaterstykke for de 3-8 årige. I Faster Lizzies køkken står alt stille. Vejrudsigten melder om sne juleaften, men julehumøret vil ikke indfinde sig, for Misser er væk. Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside.

Jul på Erholm

“Julehjertets hemmelighed”, der vises som julekalender på DR1 er bl.a. optaget på Erholm Gods. I de første tre weekender i december er det muligt at se den smukke hovedbygning udefra, besøge den ikoniske gårdsplads, få et kig ind i herskabshestestalden, og gå en tur i Erholms smukke romantiske slotspark. I parken og ved julemarked vil der desuden være forskellige spændende juleaktiviteter for børn og voksne bl.a. nissejagt i parken. Læs mere om arrangementet på Erholm Gods hjemmeside.

Aarup Bio

Dernæst er det filmen “Fædre og mødre”, som kan ses i biografen fra torsdag den 17. til onsdag den 23. november. Filmen handler om ægteparret Piv og Ulrik, der prøver at blive en del af forældregruppen i deres datters nye skoleklasse. Magtstrukturer, dominerende personligheder og traditionstung institutionskultur betyder dog, at det er en sværere opgave end som så. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Og fra torsdag den 24. til tirsdag den 29. november viser Aarup Bio filmen “Mrs. Harris goes to Paris”. I filmen forelsker rengøringsassistenten Ada Harris sig inderligt i en udsøgt Dior-kjole. Hun sætter alt ind for at få sin drøm om kjolen opfyldt. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdagen 1. til onsdag den 7. december viser biografen filmen “Ingen Kender Dagen”. Fem mennesker befinder sig forskellige steder i landet, og i løbet af 24 timer, bliver de på hver deres måde konfronteret ved en af tilværelsens skæbnesvangre skilleveje. De satser hver især det mest sårbare vi har mellem hinanden – tilliden. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Julemærkemarch

Søndag den 4. december er der Julemærkemarch fra Sanggaards Plads i Aarup kl. 10. “EN FÆLLES MARCH FOR JULEMÆRKEBØRNENE og mod mobning og mistrivsel”. . Det er  muligt at tilmelde sig på selve dagen, men så er det lidt dyrere. Læs mere om arrangementet på Aarup.dk.

Håndbold

Læs om håndboldkampe for kvinder (Fynsserie) og herrer (3. division) i Aarup-kalenderen.

God fornøjelse!

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.