Firmaet har nu været på adressen Bredgade 45 siden oktober 2019, men firmabilen med kød havde sin allerførste tur i april 2018.
Per Broholm Rasmussen, der ejer firmaet sammen med Simone Jensen, arbejdede før den tid for Svendborg Slagtehus, som i dag er den primære leverandør til Fyns Gourmetkød. Per havde i mange år drømmen om at blive selvstændig, og det har han så været i 3 år til april.
Og han er fint tilfreds med den jævnt stigende omsætning, der giver nok at lave for de 2 ejere og yderligere 2-3 ansatte på deltid.
Per og Simone ser meget frem til påsken, hvor de vil begynde at sælge økologisk lammekød, og disse lam vil komme fra den kendte producent Hjelholt ved Hesselager. (Stedet Hjelholt er også kendt for deres uld.)
Lige før påske er der åbent onsdag den 31./3. og så igen lørdag den 3./4. – lørdage kun 10-13.
Det vil så være bedst at forudbestille lammekød, da der kun vil komme en bestemt mængde. Det kan ske på tlf. 61556099 – eller SMS.
Ud over det efterhånden store repertoire vil det til påske være særlige påskefrokoster til 2 personer.
Der er efterhånden også en hel del færdigretter i butikken – og nu også røgede kyllinger.
Kontakt:
Fyns Gourmetkød, Bredgade 45, Aarup – indgang gennem porten eller fra Østergades P-plads
Tlf. 61556099 – mail: – brug dog helst tlf. eller sms
H.W./Aarup.dk
Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.