Flere får nu mulighed for at se ”Grease”

Interessen for at se Frøbjerg Festspils forestilling ”Grease” er enorm. – Derfor har vi lavet en ekstraforestilling lørdag den 20. august kl. 15, oplyser formand Knud Møller.

Der er mange ting, der kan påvirke salget af billetter til en forestilling i det fri. Den vigtigste er vejret, og der må man sige, at vejrguderne er med det store hold bag årets forestilling ”Grease”.

– Sidste år satte vi en rekord med billetsalget til ”Midt om Natten”, og det ser ud til, at vi kommer højt op i år, hvor der dags dato den 12. august er solgt 15.000 biletter, oplyser formanden.

Det har været medvirkende til, at Frøbjerg Festspil nu sætter en forestilling mere i kalenderen. Det bliver den sidste spilledag, lørdag den 20. august.

– Når der er så meget knald på billetsalget, så vil vi gerne give flere chancen for at se vores anmelderroste forestilling. Så vi har besluttet at lave en eftermiddagsforestilling kl. 15, hvor der også bliver mulighed for at bestille en menu leveret af Hotel Aarup Kro, siger Knud Møller. Der arbejdes også på at lave flere pladser til resten af forestillingerne.

– Ja, vi er ved at kigge på, hvordan vi kan få flere stole og udvide kapaciteten, siger formanden.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.