Drømmer du om at kunne løbe 5 km

Har du en drøm om at kunne løbe 5 km, men har svært ved at komme i gang eller blive ved? 

Aarup Løbeklub på vejen

Aarup Løbeklub på vejen i april

Så tilbyder Aarup Løbeklub et kom-i-gang løbekursus for folk der ikke har løbet før eller som har holdt pause.

Forløbet starter torsdag den 12. maj kl 18 og varer 12 uger, hver uge torsdag kl 18.

Selve løbekurset koster ikke noget, men efter de 2 første gange skal man melde sig ind i Aarup Løbeklub, hvis man vil fortsætte. Kontingentet er 300 kr årligt og så får man adgang til løbetræning 3 gange om ugen (tirsdag, torsdag og søndag), sociale arrangementer samt ture med videre.

Løbetræner Maria Hybel fortæller at en af de største udfordringer for nye løbere er at komme afsted og det bliver ikke lettere af at de løber alene. “Fællesskabet i en løbeklub hjælper en med at komme ud af døren. Det gør en forskel, at der står nogen og venter på en” og fortsætter “Vi tror på at det sociale er vigtigt for folk og jeg kan afsløre at der bliver snakket en del undervejs”

Løbeture giver også nogle flotte naturoplevelser· Her er det en solnedgang i april

Løbeture giver også nogle flotte naturoplevelser· Her er det en solnedgang på Søndergaardsvej

Men jeg kan ikke hver torsdag?
Man skal ikke lade sig stoppe af hvis man ikke kan hver gang. Fordelen med løb er at hvis man ikke kan en gang, kan man tage en lille tur selv, så man ikke kommer bagud. Og Maria hjælper gerne med forslag til hvor lang en tur man skal løbe.

En af de tilmeldte på kurset, 14 årige Jonas, fortæller, at han ikke dyrker noget motion i øjeblikket og tænkte at han skulle prøve at løbe. Jonas far løber allerede i klubben og synes det kunne være hyggeligt hvis de kunne løbe sammen.

Der skal være minimum 5 deltagere for at holdet oprettes og Maria fortæller at det antal allerede er nået, men der er plads til til flere, så meld dig bare til.

Tilmelding
Tilmelding skal ske til Maria på eller på tlf 27508999 og du er velkommen til at ringe eller skrive med spørgsmål til forløbet

Se mere om Aarup Løbeklub på facebook eller på deres hjemmeside

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.