Det sker 19.- 25. november 2018 i 5560 Aarup

Den kommende uge byder bl.a. på Julefrokostkoncert, kræmmermarked og kirkekoncert.

Aarup Bio

Bioooghrafen viser fra mandagden 19. november filmen Bohemian Rhapsody,   som foregår i England i 1970. Den 24-årige indvandrer Farrokh, der kalder sig Freddie Mercury, bliver forsanger i rockkvartetten Queen. De opnår international berømmelse med den ambitiøse single Bohemian Rhapsody, og Freddies karisma og virtuose vokal gør ham til stjerne. Privat kæmper han med sin identitet og homoseksualitet, og han får konstateret aids kort før gruppens triumferende Live Aid-koncert i 1985. Se spilletider på biografens hjemmeside.

Søndag den 25. november kl. 15.30 er der søndagsfilm i Aarup Bio. Det vil sige. at der serveres kaffe, te og kage fra kl. 15. Filmen “Hjertelandet” starter kl. 15:30. Filmen foregår i det vindomsuste Thy på Jyllands nordvestkyst, hvor en gruppe hårdtarbejdende thaikvinder er villige til at gøre næsten hvad som helst for at skabe en bedre fremtid for dem selv og deres børn. Filmen kommer helt tæt på de behov og drømme, der forener og adskiller os i en af vor tids vigtigste problematikker: migration.

Hjælp til PC, ipad, tablet og telefon i Rørup

Alle medlemmer af Rørup Sogneforening har nu mulighed for at få hjælp til PC, ipad, tablet og telefon til fx.  opdateringer, skrive, regneark, mail, foto, hjemmesider og lidt slægtsforskning. Alt er på brugerniveau. Der holdes workshop den 19. november og 3. december kl.  17 –19. Læs mere i Rørup Nyt.

Kirkelig aftenskole

Tirsdag den 20. november arrangerer Aarup Menighedsråd Kirkelig Aftenskole i sognelokalerne Bredgade 78. Der startes med fællesspisning kl. 18.30. Herefter er der undervisning i kirkerelevante emner, sang samt en god lang kaffepause.

Kirkelig aftenskole er dermed god mad, hygge og lærdom.

Læs mere om Kirkelig Aftenskole på Aarup Kirkes hjemmeside.

Teater i biografsalen

Onsdag den 21. november kl. 20 kan man se teaterforstillingen “Afsporet” i biografsalen. Det er  Egnsteatret Undergrunden, der spiller forestillingen, som handler om to musikere, der efter mange års pause igen har fået et arrangement, de skal øve til. Læs mere om forestillingen på Vestfyns Teaters hjemmeside.

Spisning og foredrag om boligpolitik

Aarup Rotary Klub åbner dørene til spisning og foredrag for alle interesserede på Hotel Aarup Kro tirsdag den 20. november kl. 18. Margrete Pump, der indtil efteråret 2017 var direktør i boligselskabet KAB, og som hele sit arbejdsliv har arbejdet med boligspørgsmål, vil fortælle om den boligpolitiske udvikling gennem de sidste 40 år og forsøge at se lidt frem i tiden.

Black Friday i Aarup

Fredag den 23. november er det “Black Friday”, og det markeres også i Aarup fra 17.00-21.00. Black Friday, som stammer fra USA, ligger altid den første fredag efter den amerikanske Thanksgivning, som er en form for høstfest. På Black Friday er der i mange butikker mulighed for at finde ekstra gode tilbud, fx til julegaver.

Julefrokostkoncert – John-Mogensen-Live

Fredag den 23. november byder Musik på Industrien på Julefrokostkoncert, hvor julefrokosten først indtages på Hotel Aarup Kro, og herefter er der koncert på Industrien. Der er fortsat billetter til selve koncerten med JohnMogensenLive, som vil levere sang og musik helt i John Mogensens ånd med hits som Danmarks jord, To mennesker på en strand, Nede i møjet, Fut i fejemøjet, Sidder på et værtshus, Der er noget galt i Danmark og Nina kære Nina. Læs mre om koncerten på Musik på Industrien.

Fyns hyggeligste kræmmermarked

Lørdag den 24. november og søndag den 25. november er der kræmmermarked i den gamle Aaruphal,  Skolegade 3, i Aarup. Kræmmermarkedet har åbent lørdag fra kl. 10.00 – 16.00 og søndag fra kl. 10.00 – 15.00.

Elvis i Kirken og 60 års fødselsdag i kirken.

Søndag den 25. november er der fest i Orte Kirke og Sognehus. Sognepræst ved de tre kirker iSkydebjerg, Orte og Kerte,Suuuuuusanne Andersen, fylder 60 år.

Fødselsdagen markeres først i Orte Kirke kl. 11.00. Her er der koncertgudstjeneste ”Elvis i Kirken – gospel a la Elvis” med Karsten Holms Trio. Herefter er der åbent Hus i Frøbjerg Samlingshus kl. 12.30-16.30. Alle er hjerteligt velkomne – til begge arrangementer eller ét af dem!

Familiespejd

Søndag 25. november holder Aarupspejderne igen Familiespejd kl. 10-13 i Gyvelhytten. Denne gang skal der snittes og males nisser. Familiespejd er spejderaktiviteter for de 3-6 årige, deres forældre og eventuelle søskende. Aktiviteterne foregår udenfor, så påklædning efter vejret er vigtigt.

Læs mere og familiespejd og andre spejderaktiviteter på Aarupspejdernes hjemmeside.

God fornøjelse!

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.