Den grønne omstilling koster penge – men kun ganske lidt

Hvad er grunden til, at I regulerer på billetpriserne?

– Der er flere grunde. Alt stiger i øjeblikket. Byggematerialer til blandt andet scenebyggeriet stiger vildt. ”Shrek – The Musical” fortjener den helt store opsætning og er derfor en ressourcekrævende forestilling. Scenen bliver imponerende. Desuden skal der laves en masse kostumer til riddere, soldater, prinsesser, eventyrfigurer og så er der lige en drage, der skal købes materialer til. Helt overordnet vil vi gerne fastholde det høje niveau, som vi præsterer ”hele vejen rundt”. Det kræver naturligvis en tilpasning af vores udgifter, men uden flere indtægter går det simpelthen ikke.

Forskellige stigninger
Hvor stor kommer stigningen på billetterne til at være?

– Stigningerne er lidt forskellige i de forskellige billetkategorier. Største krone-stigning er i vores Kategori 1, der giver adgang til de bedste pladser. Her er stigningen 15 kroner for voksne og 10 kroner for børn. Så vi taler om stigninger på under 6 procent.

Formanden oplyser, at i de øvrige kategorier er stigningen 10 kroner for voksne og 5 kroner for børn.

– Selv om det er ærgerligt at skulle forøge priserne, er det stigninger, som vi godt kan være bekendt, og vi håber at se publikummer i alle aldre til næste års musical, understreger formanden.

Hvornår træder stigningen i kraft?

– Stigningen træder i kraft pr. 1. februar 2023.

Er det stadig muligt at købe billetter til gammel pris?

Vi vil naturligvis gerne være fair over for vores trofaste gæster, så til og med 31. januar 2023 kører vi videre med de gamle priser, fastslår Knud Møller og oplyser, at billetter til ”Shrek” – der kort sagt har målgruppen ALLE – kan købes på www.frobjerg.dk

 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.