Brødkrummen startede i Aarup primo januar 2018, så den har nu eksisteret i knap 2½ år i byen.
Da Danmark lukkede ned i marts, var der også stor nedgang i salget i bagerbutikken på adressen Bredgade 25 i Aarup. Der var endda folk, der spurgte, om man kunne købe gær. Derefter gik det langsomt opad igen. Og her i maj måned går det stort set normalt igen.
Tidens favoritter
Nogle typer af brød sælger særlig godt for tiden, og det er bl.a. det grove og langtidshævede ”pain paillasse” (”stråmåttebrød” – en tradition fra det vestlige og fransktalende Schweiz), der både fås som ”alm. franskbrødsvariant” og også som rundstykker. Det kan også bestilles som flûte.
Men der er nu også kommet et ”Lillebæltbrød” med rugmel, havremel og havsalt – det anbefaler butikslederen Lone som velegnet til laks og rejer – i øvrigt fås det også som rundstykker.
Blandt kagerne er der også en favorit lige p.t., og det er jordbærtærten, der er populær hele sommeren.
Ansatte
Der er p.t. to voksne på fuld tid, og desuden er der tilknyttet ca. 10 skolepiger/ungarbejdere i butikken.
Kontakt:
Tlf. 25256343
H.W./Aarup.dk
Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.