Bliv en del af fællesskabet i Aarup BK til Håndboldens Dag

Lørdag den 2. oktober 2021 slår 77 håndboldklubber over hele landet dørene op til Håndboldens Dag. Aarup BK er også med på dagen og står klar til at invitere indenfor til en sjov og hyggelig dag i hallen.
Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion. Og netop fællesskabet har mange savnet og manglet under den lange nedlukning.

Derfor inviterer vi til Håndboldens Dag den 2. oktober, og alle er inviteret til at blive en del af fællesskabet. Du kan møde op i indendørssko, strømpesokker eller bare tæer – der er aktiviteter for alle ambitionsniveauer og aldre, og du behøver ikke at have godt boldøje for at være med.

Aarup BK er også med på den nationale åbent hus-dag, så grib bolden og kom forbi Aarup Fritidscenter i tidsrummet kl. 13:00 – 20:00. Du kan komme selv eller tage vennerne, en kollega eller holdkammeraterne med. Du kan også tage hele familien med, for der vil være masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle – i år introducerer vi fx Håndboldjagten.

Hvad kan du opleve?
På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden uanset alder, og opleve sammenhold og de gode elementer i foreningslivet.

Det er helt gratis at deltage, og der vil udover muligheden for at prøve håndboldens mange muligheder, også være muligheder for at vinde fede præmier.

”Håndboldens Dag er et initiativ, der skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med. Så vi håber, at vi kan få skabt en festlig dag i hallen, hvor fællesskab og glæde vil være i fokus efter en lang periode med isolation og afstand til andre. Vi har ved hjælp af nogle genstarts puljer fået mulighed for at give den fuld gas på events og oplevelser, med masser af aktiviteter, herre senior kamp, fællesspisning for alle medlemmer og overnatning i hallerne for ungdomsholdene. Vi håber at kunne lokke nogle, der enten har stillet håndboldskoene på hylden for år tilbage eller aldrig har spillet håndbold før, ” fortæller Bjarne Petersen, forretnings- og arrangørudvalget i Aarup BK Håndbold.

Om Håndboldens Dag
Håndboldens Dag er et landsdækkende event, hvor håndboldklubber over hele landet viser alt det, som håndbold har at byde på, frem. Håndboldens Dag afvikles i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold.

Sidst, der var Håndboldens Dag, var den 11. januar 2020. Her var 170 foreninger med til at gøre den 2. udgave af Håndboldens Dag til en kæmpe succes med flere end 16.500 deltagere og 1200 nye medlemmer i håndboldfamilien til følge.

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.haandboldensdag.dk.

Følg også arrangementet på Facebook begivenhed: ”Aarup – Håndboldens Dag 2021”

For yderligere information kontakt:
Klubbens kontaktperson: Bjarne Petersen
Telefonnummer: 61626265
E-mailadresse:

Læs mere om Håndboldens Dag: www.haandboldensdag.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.