Æblefestivalen skydes i gang på Erholm

Erholm Fødevaremarked skyder Æblefestivalen i Assens kommune i gang lørdag den 16. oktober kl. 10-16 på Karen Borchenfeldtsvej 2 i Aarup med masser af æblerelaterede aktiviteter.

Ingeman Jensen vil fortælle om de gamle æbletræer og vise rundt i den gamle æblehave på Erholm, Lene Wittrup fra VildMedTe byder på smagsprøver af te med æbler, der er mulighed for at købe en lækker sandwich med æblechutney lavet af Fyns Gourmetkød, som selvfølgelig også har Æbleflæsk i køledisken.

Brian Howitz fra Brylle Bryghus står klar med smagsprøver på sine øl, og du har mulighed for at høre nærmere omkring hele processen med at brygge øl. Lars Gregersen fra LG Whisky byder også på smagsprøver af gin med æbler men også whisky og rom, mens Jytte Schaldemose fra Jershave Naturkød byder på smagsprøver af Galloway kød. Jyttes Galloway kvæg laver naturpleje på Enebærodde, og de går ude året rundt og spiser hvad naturen byder på, om æbler så også indgår i kvægets kostplan, kan man passende spørge Jytte om.

Du kan også lave stoftryk og få din helt egen personlige mulepose eller madpakkepose med hjem, hvor Louise Vissing Jakobsen tilbyder du kan lave stoftryk med æbler på en mulepose til kr. 30,- eller en madpakkepose til kr. 40,-.

Klokken 14 byder Æblefestivalen på et musikalsk indslag med duoen Mainly Irish som vil underholde med Irsk folkemusik. Mainly Irish består af Per Vigand og Joe Reilly og sangene krydres med irske anekdoter. Per synger og spiller på 12 strenget guitar og Joe synger og spiller på penny whistle og mundharmonika.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.