Aarupskolens jubilæum 17. august

Selvom der havde været skole på stedet i nogle år før 1968, så markerer Aarupskolen de første 50 år som rigtig stor skole den 17. august fra kl. 15.30 – 19.

Skolen har i dag 30 klasser og ca. 600 elever, og på festdagen inviterer skolen alle elever, tidligere elever, forældre og andre interesserede i skoledistriktet til de mange forskellige aktiviteter. Der vil være et picnicområde på sportspladsen til indtagelse af enten medbragt mad eller forplejning indkøbt i de til dagen opstillede boder. I tilfælde af dårligt vejr vil man dog rykke indendørs.

Aktiviteter
Når festen starter kl. 15.30 vil skoleinspektør Poul Erik Svendsen byde velkommen og eleverne vil synge. Derefter vil forskellige aktiviteter og boder åbne, og det sker på de to sportspladser, hvor også forskellige samarbejdspartnere, fx Aarup Boldklub, spejderne, Vissenbjerg Skytteforening, naturvejlederne, Hørvævsmuseet, Vestfyns Museum og handlende fra byen stiller boder op. Desuden vil der være spiseboder fra Aarup Hotel og MENY. En del elever har arbejdet med byens historie, så deres arbejde vil også være klar på dagen, og de har fået penge til projektet fra ”Kultur i Børnehøjde”.

Borgmesteren vil også være til stede på dagen, og i den forbindelse vil der blive afsløret to kunstværker.

Der er p.t. ikke nogen, der har meldt sig til at optræde med musik, gøgl, digte eller andet interessant, men det kan nås endnu ved henvendelse til skolen, fortæller skolens jubilæumstalsmand, Esther Larsen.

Kontakt
Web: www.aarupskolen.dk 
Mail:
Tlf. 64747900
Facebook: Aarupskolen – din og min skole

Skrevet af Hans W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.