Aarups kromand

Uddannelsen
Casper Andersen havde allerede fra barn interesse for engang at blive aktiv inden for restaurationsbranchen, og efter et fritidsjob på Fjelsted Skovkro blev han selv uddannet som kok, og det foregik på Restaurant Amadeus i København. Senere arbejdede han på Nybro Kro i Nordsjælland og på Scandic Hotel i Odense.

Til Aarup igen
Men så skete den store forandring for Casper og Aarup, for i 2014 overtog han Hotel Aarup Kro, da Kaj og Karen Nielsen ønskede at gå på pension.

Og siden er det gået slag i slag, og omsætningen er blevet fint forøget. I starten stod han selv i køkkenet næsten uafbrudt – og lavede mad både til mange store arrangementer og til de mange kunder på selve kroen. I dag er der en kok mere, så Casper selv kan holde lidt fri ved lejlighed.

Facaden på Hotel Aarup Kro med den flotte budcykel foran

Facaden på Hotel Aarup Kro med den flotte budcykel foran

Travlhed
Casper har rigtigt meget at se til, for der kommer mange gæster ind ad døren, særdeles mange selskaber, og desuden skal der leveres meget mad ud af huset – i foråret bl.a. mad til 40 konfirmationer.

Der er i alt 4 fastansatte og desuden én på flexjob. Desuden er der mange, der kan tilkaldes ved ”spidsbelastning”, så det samlede personale når op på ca. 20 personer.
Og i august bliver der ekstra travlhed, for kroen i Aarup leverer hele 4 menu-muligheder til Frøbjerg Festspils store satsning, Footloose, der kan ses på Frøbjerg i 3 uger fra den 7. august.
Se mulighederne her – og bestil både mad og billetter på www.frobjerg.dk. Sommerens menu på Frøbjerg omtales også i en selvstændig artikel her på mediet.

Kontakt til Hotel Aarup Kro:
Tlf. 64431013 – mail

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.