Hotel Aarup Kro klarer sig

Casper Andersen fra Hotel Aarup Kro oplyser til mediet Aarup.dk, at hans køkken stadig leverer mad ud af huset, og fra uge 44 (25. – 31. okt.) bliver der tale om 4 dage pr uge – nemlig onsdag, torsdag, fredag og lørdag, og priserne vil ligge mellem 75 kr. og 125 kroner pr portion, ikke højere, børn kun 50 kr. Menuerne de enkelte dage vil kunne ses både på hjemmesiden og på et opslag i hotellets rude.

Mad ud af huset kan både afhentes på stedet – og blive bragt ud for kun 20 kr. pr leveringssted i byen.

Med hensyn til arrangementer så er der kommet en del aflysninger, og nu er restriktionerne blevet skærpet med den seneste udmelding om grupper på kun 10 personer. Der er dog både den store sal, et større rum på 1. sal og et par mindre lokaler til rådighed, så man kan stadig komme ind og spise a la carte – og med god afstand.

Mundbind
Man skal dog huske mundbind, undtagen når man sidder ved bordet.

Nyheder på vej
Om kort tid kommer der et nyt julemenukort, og det sigter både på de mindre grupper, der i disse tider kommer ind i restauranten – og desuden nye hovedretter.

Personale
Kromanden klager ikke trods de dystre tider, for der er fortsat 6 fastansatte på stedet, og desuden kan op til 20 hjælpere M/K tilkaldes efter behov.

Kroen har været i sving hele tiden under corona-krisen, og der er ikke søgt nogen form for støtte – i øvrigt sætter Casper en ære i at klare sig selv. Det er bl.a. derfor, at take away–ordningen er blevet markedsført og brugt så flittigt.

P.t. bliver der leveret 120 – 150 portioner mad ud af huset hver dag, og det er tilfredsstillende, mener kromanden, men det må gerne øges, når/hvis der kommer yderligere stramninger, fx nu hvor der lige er strammet til grupper på max 10 – fra før 50.

Kromandens håb:
At kroen kan levere til spisende gæster hos Frøbjerg Festspil igen i august 2021, og at beskæftigelsen kan fastholdes.

Læs mere om mad til Frøbjerg – på www.frobjerg.dk

Kontakt
Hotel Aarup Kro, Bredgade 10, 5560 Aarup
Mail:

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.