Aarup Rotary Klub sørger for husly til katastroferamt familie

Den lokale Rotary klub har doneret 5000 kroner, der går til en shelterbox, som indeholder alt det, en familie skal bruge for at overleve efter en katastrofe.

Cyklonen Idai har skabt kaos i Malawi i Afrika, og der er brug for hjælp til den hårdt ramte befolkning. Rotary i Danmark samarbejder med Shelterbox Danmark om at få husly og overlevelsesgrej ud til katastrofeområdet. Nødhjælpsorganisationerne koordinerer indsatsen, og Shelterbox skal primært hjælpe i Malawi.

– For ca. 5.000 kroner kan Rotary være med til at levere en Shelterbox i katastrofeområdet. Shelterboxen indeholder telt, tæpper, komfur, kogegrej mv. til en familie – en væsentlig forudsætning for overlevelse, fortæller Hans Kristian Kristensen, præsident i Aarup Rotary Klub.

Rotary i Danmark har som mål at sende 200 Shelterbox`e afsted til Malawi hurtigst muligt.

“The ShelterBox Trust” er en international humanitær organisation, registreret i Storbritannien,der giver nødhjælp til ofrene for naturkatastrofer og andre katastrofer overalt i verden. Siden ShelterBox blev etableret i januar 2001, har man hjulpet over 800.000 mennesker i 57 lande i forbindelse med jordskælv, oversvømmelser, orkaner, tsunamier, krige, vulkaner.

Lige nu er omkring 85 millioner mennesker i verden hjemløse på grund af naturkatastrofer og konflikter.

Du kan hjælpe Rotary Danmark med at støtte ofrene i naturkatastrofen i Malawi ved at donerer et beløb. Overfør pengene til Spar Nord Bank til Reg.: 9012 Konto 4580 273 748 mærket “Malawi” og dit “Navn”.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.