Aarup børnebazar gentager succesen

Lørdag d. 27. oktober 2018 fra kl. 9-14 slår vi dørene op igen.

Vi har valgt at udvide vores stande, og kan denne gang præsentere hele 60 stande af både private og erhversstande. En masse spændende erhverv har meldt deres ankomst til bazaren, og alt sammen noget der har med børn og gøre.

Programmet er skuret sammen således, så vi denne gang kan glæde vores gæster med børn, med en stor brandbil hoppeborg, Vores lokale håndboldklubs maskot vil gå rundt i hallen og hilse på, en fotograf med mulighed for at få taget julebilledet, 2 søde nissepiger, hvor børnene kan aflevere deres juleønskeliste til, og være med i en lodtrækning om er gavekort til Toy¨R¨us og selvfølgelig vores tombola, som sidste gang vi afholdte børnebazar, blev udsolgt på kun 1,5 time. Der vil være noget for alle, så tag endelig af sted hele familien, og få en hyggelig dag til Aarup børnebazar, og find genbrugsguld og nye lækre vare til næsten alle størrelser.

Vi står klar med tombolaen, hvor vi har fået sponseret en masse lækre præmier fra alle de lokale virksomheder, så KOM OG PRØV LYKKEN, samtidig med du denne gang støtter BØRNECANCERFORDEN. Vi har valgt at støtte BØRNECANCERFONDEN da vi mener det er en vigtig organisation, som gør en kæmpe forskel, hver dag, for syge kræft ramte børn i Danmark.

Vi glæder os rigtig meget til at byde folk velkomne igen og håber på en masse besøgende som vil kigge fordi til en hyggelig lørdag i Aarup.

Indgang koster kun 25 kr. for voksne. Børn under 12 år er gratis. Der kan tilbydes både betaling med kontanter eller mobilepay.

Du kan lige nå det endnu hvis du skal have en stand, men vent ikke forlænge da der næsten er udsolgt.

Læs mere på: http://www.aarupboernebazar.dk/

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.