AARUP BØRNEBAZAR ER KLAR IGEN

Tag endelig hele familien med til en hyggelig dag.

Aarup Børnebazar afholdes for 3. gang d. 30 marts 2019 kl. 9-14 i Aarup Hallen og arrangørerne Kamilla Bagger og Sabine Larsen glæder sig helt vildt.

Det er gået rigtig godt de to forrige gange, ikke mindst er standene blevet udsolgt hvergang, 60 stande med dejligt genbrug men også nyt. Tombolaen er blevet et stort hit begge gange med vilde sponsorgaver fra lokalbutikkerne samt erhvervsudstillere, alt fra kaffe, gavekort, puder til en børnecykel er i puljen denne gang.

Aarup Børnebazar er ikke bare en bazar, men et familie arrangement og derfor arrangeres der en masse underholdning for at der er noget for alle når de kommer til en hyggelig dag i hallen.

Denne gang kan Aarup Børnebazar sige STORT tak til Vissenbjerg Terrarie som har sponseret fribilletter til alle de besøgende børn. Succesen med BRANDBIL hoppeborgen gentages og ved 10 tiden vil man foran hallen finde en rigtig BRANDBIL og brandmænd som vil vise deres brandbil frem en lille times tid, hvis de da selvfølgelig ikke bliver kaldt til en brand. Kl. 10.30-11.30 vil lyden af stjernestøv, rotteslim og gummisko helt sikkert være nogen af de trylleformularer som vil komme til sin ret, når der kommer besøg af Mr. B.Allon og ilderen Irene som folder sig ud med trylleri og klovneri, til latter og grin for alle i nærheden. Børn og voksne vil blive underholdt og overrasket. Og skulle nogen børn have lyst til at hjælpe klovnen, kan de helt sikkert hjælpe da det næsten altid går galt for klovnen Mr. B. Allon. Senere på dagen kan de lidt større børn teste deres viden i det populære FORTNITE spil, hvor der vil være gevinst til vinderen, og samtidig vil der være mulighed for at børnene kan danse de kendte FORTNITE danse.

Frøen fra Aarup Håndbold kigger fordi og siger hej, og deler meget gerne krammere ud til dem som skulle have lyst. Den endelige tidsplanen vil blive offentliggjort på Aarup Børnebazar Facebook og hjemmeside så snart den er klar.

Som de 2 tidligere gange går overskuddet til en god sag, og denne gang har de valgt at støtte SMILFONDEN, som er en fond der samler penge ind til alvorligt og kronisk syge børn på tværs af dianoser siftet af Sisse Fisker.

Der er stadig ledige stande, så skyld dig og få booket hvis du også ligger inde med en masse gode ting som underne ikke bruger mere.

Kontakt gerne for yderligere information på tlf. 60148476,  eller www.boernebazar.dk

Indgangs billet 25 kr. for voksne og børn u/ 12 år er GRATIS

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.