Årets første kunstudstilling på Kulturhuset Industrien

Denne udstilling byder på  Anni Rasmussen, som viser malerier, og Jens Ingvard Hansen, som sidst udstillede sine skulpturer i Aarup i juni 2015. Fernisering på udstillingen finder sted torsdag den 7. januar fra klokken 14 – 18 af hensyn til koronasituationen. Udstillingen kan ses til og med den 29. januar. Alle er velkomne til ferniseringen.

Anni Rasmussen er uddannet dekoratør i Kolding, hun har været på malerkursus på Ærø Højskole og malet hos billedkunstnerne Verner Brems, Inger Kjær og Ken Denning. Inspirationen hentes i naturen, især fuglene har hendes interesse, og hun maler dem meget naturtro med tynde penselstrøg og lag på lag. Hun vil gerne have, at beskueren får en fornemmelse af fuglens blødhed. Anni Rasmussen har blandt andet udstillet i City Kolding, på Filosofgangen i Odense, Hallerne i Vejle og Galleri Kik i Kerteminde.

Jens Ingvard Hansen er født på Tåsinge og bosat i Assens Kommune. Siden 2004 har han været billedhugger på fuld tid og udstillet både herhjemme og i udlandet.

De fleste skulpturer er udført i metal og sten og blevet til i værkstedet ved Rynkeby, hvor der er broncestøberi og udstilling. Jens Ingvard Hansen er medlem af Royal Society of Sculptors, Dansk Billedhuggerforbund, International Sculpturecenter, NJ, USA og PABIAK Assens Kommune.

Kulturhuset Industrien har adressen Bredgade 73, 5560, Aarup.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.