36 elever på Aarupskolen sendes hjem, efter at en elev er testet positiv for COVID-19

En elev på Aarupskolen i Assens Kommune er konstateret positiv med COVID-19. På den baggrund har skolen i tæt samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed straks sat gang i arbejdet med at smitteopspore.

I dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed er det derfor besluttet, at sende alle elever på 0. årgang hjem fra i morgen mandag.

Eleverne skal nu have foretaget to tests for COVID-19. Eleverne kan dog allerede vende tilbage til skolen igen, såfremt den første test er negativ. Også tre lærere og en pædagog skal nu testes for COVID-19.

Skolen arbejder lige nu på at organisere hjemmeundervisning i form af opgaver, som de hjemsendte børn kan arbejde med i de kommende dage.

Smitteudbruddet giver ikke umiddelbart anledning til at sende flere klasser hjem, da skolens øvrige elever ikke betegnes som nære kontakter.

Skolen er nu i gang med at ringe rundt til de berørte forældre for at informere dem om, hvordan de skal forholde sig i forhold til smitteudbruddet. De øvrige forældre på skolen informeres om smitteudbruddet via aula.

Yderligere oplysninger
Skoleleder Poul-Erik Svendsen, tlf. 29201200

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.