Det sker i 5560 Aarup – November 2022

Julemærkemarch – tilmelding

Søndag den 4. december er der Julemærkemarch fra Sanggaards Plads i Aarup kl. 10. “EN FÆLLES MARCH FOR JULEMÆRKEBØRNENE og mod mobning og mistrivsel”. Frist for forhåndstilmelding er den 15. november. Det er også muligt at tilmelde sig på selve dagen, men så er det lidt dyrere. Læs mere om arrangementet på Aarup.dk.

Koncerter

Fredag den 18. november kl. 20 spiller Micky Skeel i biografsalen i Kulturhuset Industrien. Micky Skeel har gennem de sidste 10 år været en integreret del af den danske musik branche, men også af den internationale som en anerkendt sangskriver. Efter nogle år i udlandet er han tilbage i Danmark. Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Højtlæsning for voksne

Så er det igen muligt at få en god historie på Aarup Bibliotek. Biblioteket fortsætter nemlig med hyggelig højtlæsning på Aarup Bibliotek hver mandag fra d. 24 oktober til og med d. 5. december. Arrangementet starter kl. 16 og højtlæsningen varer ca. 40 -45 minutter. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Foredrag

Onsdag den 16. november kl. 18.30 inviterer Aarup bibliotek til foredrag og fim i Biografsalen i Kulturhuset  Industrien. “Science fiction og tidsrejser – Når bog bliver til film” er titlen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Tirsdag den 22. november kl- 14.30 er der atter tirsdagsforedrag i sognehuset i Orte. Direktør for Odense Zoo Bjarne Klausen fortæller om arbejdslivet blandt dyr som zoolog og direktør, herunder om omdannelse af Odense Zoo fra en lille have til en stor attraktion. Alle er velkomne. Læs mere om arrangementet på Orte Kirkes hjemmeside.

Ligeledes tirsdag den 22. november, men kl. 18.30, inviterer “Sund i Aarup” til et foredrag med Niels Kjølgaard med titlen : “Din krop kan tale, uden du åbner munden”. Det er et underholdende show og lærerigt foredrag om nonverbal kommunikation, som foregår i biografsalen på Kulturhuset Industrien. Læs mere om arrangementet  Læs om billetsalg og arrangementet på Musik På Industriens hjemmeside.

Onsdag den 23. november kl. 19 er det atter Aarup Bibliotek, der inviterer til foredrag. Denne gang er det Amdi Silvestri, der fortæller om “En elver, en robot og en varulv kommer ind på en bar…”. Foredraget finder sted i Galleriet på Aarup Bibliotek og er gratis, men tilmelding er nødvendig. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Dagen efter – torsdag den 24. november kl. 10 – 12  – er Aarup Bibliotek atter vært ved et foredrag med Liselotte Wiemer om Årets bøger.    Liselotte Wiemer er litteraturanmelder på bl.a. Weekendavisen og har studeret teologi og filosof. Læs mere om arrangementet og billetsalg på bibliotekets hjemmeside.

Aarup Bio

Filmen “Amsterdam” er på lærredet i Aarup Bio fra torsdag den 10. til tirsdag den 15. november.
Tre venner bliver vidne til et mord i 1930erne. De bliver efterfølgende selv hovedmistænkte i sagen, hvilket leder dem på sporet af en af de mest skandaløse sammensværgelser i amerikansk historie. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Dernæst er det filmen “Fædre og mødre”, som kan ses i biografen fra torsdag den 17. til onsdag den 23. november. Filmen handler om ægteparret Piv og Ulrik, der prøver at blive en del af forældregruppen i deres datters nye skoleklasse. Magtstrukturer, dominerende personligheder og traditionstung institutionskultur betyder dog, at det er en sværere opgave end som så. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Og fra torsdag den 24. til tirsdag den 29. november viser Aarup Bio filmen “Mrs. Harris goes to Paris”. I filmen forelsker rengøringsassistenten Ada Harris sig inderligt i en udsøgt Dior-kjole. Hun sætter alt ind for at få sin drøm om kjolen opfyldt. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Håndbold

Læs om håndboldkampe for kvinder (Fynsserie) og herrer (3. division) i Aarup-kalenderen.

God fornøjelse!

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.