De unge kommer gratis til ”Grease” på Højen

Frøbjerg Festspil inviterer alle unge i de kommende 6. og 7. klasser i Assens Kommune til at se musicalen ”Grease” – uden at de skal betale noget
Frøbjerg Festspil opfører musicalen ”Grease” på Frøbjerg Bavnehøj i perioden 4. – 20. august 2022.
– I den forbindelse inviterer vi alle elever, der skal begynde i 6. klasse eller 7. klasse på skolerne i Assens Kommune til ganske gratis at se musicalen, siger Knud Møller – formand for Frøbjerg Festspil.

Han understreger, at tilbuddet gælder både elever på folkeskolerne og elever på privatskolerne.
– De unge og deres forældre vil i løbet af de næste uger modtage nærmere information, oplyser han. De unge får en invitation med en personlig kode, der giver dem gratis adgang til forestillingen.

Kultur som drivkraft
Tilbuddet er en del af den driftsaftale, som er indgået mellem Assens Kommune og Frøbjerg Festspil. Formålet med aftalen er bl.a. at understøtte den konkrete udmøntning af Kultur som drivkraft, Assens Kommunes kulturpolitik og kulturstrategi.
– Assens Kommune har vedtaget en ganske flot kulturpolitik og kulturstrategi. Vi vil gerne være behjælpelige med at få politikken ud at virke og leve blandt de unge. Tilbuddet til 6. – 7. klasserne er tænkt som et lille skridt i den retning, udtaler Knud Møller.

Næring til fremtidsdrømme
Frøbjerg Festspil har gennem mange år givet næring til unges drømme om at forfølge en karriere med dans, drama og musik.
– Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi da håber, at nogle af de unge får lyst til selv at arbejde med teater og musicals hos os eller andre kommunale udbydere. Måske ved selv at gå på scenen eller ved at deltage i det store frivillige arbejde, som er en forudsætning for at drive foreningslivet.

Fede hits og lækker dans
Knud Møller og hele holdet i Frøbjerg Festspil glæder sig til at byde de unge velkommen til august og man er selvfølgelig lidt spændte på, hvor mange der dukker op.
– Men hvis ikke ”Grease” – med den klassiske historie om ung kærlighed, forelskelse og kampen for at lykkes og blive til noget og de fede hits og den lækre dans – ikke kan lokke de unge på Højen til august, hvad kan så?, siger Knud Møller – formand for Frøbjerg Festspil.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.