Ebbe Nielsen udstiller malerier og Sonja Blytsø udstiller keramik.

Fernisering torsdag d. 2. juni kl. 17 – 18.

Ebbe Nielsen har mange års virke som grafisk trykker og humørfyldt farvemixer, der nu kommer til levende udtryk i hans farverige , positive og abstrakte malerier i acryl på lærred. Inspirationen kommer som regel gennem farvernes samspil og tit med en lille genkendelig ting eller et symbol, der vokser og blomstrer til det færdige værk. eBBe er også dygtig guitarrist og har siden 60érne spillet i flere blues/rock bands på Fyn.

Sonja Blytsø arbejder i stentøjsler. Hun siger: ”At arbejde med keramik er at omfavne de fundamentale elementer. Det er jord, vand, ild og luft der går op i en højere enhed.”

I sine keramiske kreationer gør hun sig umage for at finde harmoni i selve formen på genstanden. Formen skal være smuk og harmonisk i sig selv. Herudover arbejder hun altid videre med sine ting.

Hun giver dem et personligt udtryk og gør dem gerne lidt sjove, skøre eller forunderlige. Man må gerne undre sig, eller trække på smilebåndet når man kigger på dem.

Udstillingen er åben indtil lørdag d. 2. juli, bibliotekets åbningstid. Kulturhuset Industrien, Bredgade 73, 5560 Aarup. Alle er velkomne.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.