Hjælp, vi er gift! – 12. februar kl. 16 i Industrien, Aarup

“Hvis jeres ægteskab var en bil, ku’ det så betale sig med en kasko?” En urkomisk forestilling og satire over “det moderne parforhold”, selvhjælpsbølgen og ikke mindst samlivseksperterne, der står klar til at hjælpe, når det går galt.

De to parterapeuter Anne-Lene og Torben Lydiksen – gift på 32. år – turnerer landet rundt med deres foredrag “Hjælp, vi er gift!”. Et foredrag med finurlige kønsbetragtninger, morsomme sange og illustrative scener, der kommenterer parhold/ægteskab og tilbyder gode råd og kontant vejledning.

Ægteparret ser sig selv som eksperter på alle tænkelige områder, men Anne-Lene og Torben er desværre løbet ind i problemer forud for dagens optræden – bilen er brudt sammen, de forkerte kufferter er medbragt, den voksne datter ringer og vil låne penge, den ene mistænker den anden for at have en affære og meget mere.

Som aftenen skrider frem, stiger stressniveauet på scenen, og samlivseksperterne har mere end svært ved at leve op til de fine ord, når deres eget forhold knager i fugerne. Alle forsøg på at skjule uenighederne for publikum falder til jorden i takt med, at skeletterne vælter ud af (ægte)skabet.

Stærkt underholdende – og lige lovligt ærligt!

Instruktører: Vase og Fuglsang, Gadeberg og Svarrer
Medvirkende: Trine Gadeberg og Jan Svarrer
Forfattere: Vase og Fuglsang
Producent: Det Skumle Pladeselskab

Billetpris: 175 kr.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.