Fyns Gourmetkød etablerer sig nu på adressen Bredgade 57 i Aarup. Virksomheden ejes af Per Broholm Rasmussen, der er uddannet slagter og også har erfaring med fisk, mens Simone Jensen er medejer.
Salg og produkter
I starten vil produktionen foregå fra kælderen bag butikslokalet (hvor der tidligere var ostesalg hos Delikatessen). Det meste salg vil foregå fra bilen og især i Odense- og Ringeområdet, men i Aarup vil der være åbent på onsdage og fredage fra kl. 15 – 17. Her vil man så kunne købe gourmetkød, og det vil primært dreje sig om svinekød, oksekød og pålæg i stykker.
Brug af butikslokalet mod Bredgade (57) kan evt. komme på tale senere.
Leverandører
Firmaejerne Per og Simone vil udelukkende sælge kvalitetskød fra Svendborg Gourmetgris/Svendborg Slagtehus og desuden fra Kildegården i Aarhus.
Kontakt
Per Broholm Rasmussen og Simone Jensen
Mail
Tlf:61556099
Fyns Gourmetkød, Bredgade 57, 5560 Aarup, salg fra kælderen bag butikslokalet
(Indgang fra passagen mellem Bredgade og P-pladsen)
Åbningstider indtil videre: Onsdage og fredage kl. 15 – 17
Der er åbent fra onsdag den 11. april
Facebook: https://www.facebook.com/FynsGourmetkoed
Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.