Hyggelig familieturnering i Aarup Tennisklub

IMG_20160619_175313Aarup Tennisklub afholdt søndag den 19. juni den første familieturnering i årevis. Konceptet er er simpelt, en forælder og et barn på hvert hold og kampe på 20 minutter. Det hold, der vinder flest kampe har vundet, men det er spillet og hyggen, der er i højsædet, og alle skal kunne være med.

Da familieturneringen først og fremmest er et socialt arrangement, havde arrangøren valgt, at der skulle trækkes lod om præmierne, som blandt andet bestod af tennisketchere med tilbehør til børnene og et års gratis medlemsskab til de voksne. At præmierne blev uddelt på baggrund af lodtrækning, kunne dog ikke ses i kampene, hvor der blev løbet og kæmpet til den store guldmedalje. Seriøsiteten blev dog aldrig større, end at der kunne grines før, under og efter kampene og netop glæden og hyggen er en vigtig del af familieturneringen.
Træner Claus Melander der har stået for planlægning og afholdelse udtaler: “Det har været dejligt at mærke at folk har hygget sig med at spille tennis på tværs af årgangene, og jeg synes, vi har set rigtig mange gode dueller.” 

13475236_1173106876044909_4084049752214633571_oGenoplivningen af familieturneringen er en del af den kampagne bestyrelsen i Aarup Tennisklub har iværksat for at introducere flere til tennis. En kampagne der allerede nu har båret frugt med en tredobling af ungdomsafdelingen det seneste halve år.

Formand Martin Juhl fortæller: “Vi har for alvor fået gang i vores ungdomsafdeling, men vi har et efterslæb med de 20-50 årige. Vi håber at familieturneringen kan give forældrene lyst til at tage hen og spille tennis med deres børn eller nogle af de andre forældre ” 

Af andre tiltag, Aarup Tennisklub har lavet, er et samarbejde med Aarupskolen samt et sommerferie-seniorkontingent til nedsat pris. 

Læs mere om Aarup Tennisklub på htp://aaruptennisklub.dk eller følg dem på https://www.facebook.com/aarup.tennisklub 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.