Butikslivet i Aarup rykker……

facebook[1]Butikslivet i Aarup er i øjeblikket inde i en særdeles positiv omstilling, idet 4 eksisterende butiksejere har valgt at søge til nye og større lokaliteter, hvilket fortsat vidner om et sundt klima for det lokale handelsliv.

Udfordringerne inden for detailhandelen er som bekendt store i disse år, hvor koncentrationen af butikker, ellers følger mønsteret med samling i storcentre. Det er derfor glædeligt, at der fortsat bakkes op om det lokale handelsliv, udtaler Kjeld Alsholm fra Aarup Lokalråd

”Vil du have LOKALE BUTIKKER i morgen, så brug dem i dag” !, er et udsagn der kan ses på Aarup Handelstandsforenings facebook side – Shopping i Aarup – hvilket er ganske rammende og en slags lokal forsikring for, at sikre en stabil udvikling.

Lokalrådet har valgt at støtte op om Aarup som en aktiv Handelsby. Omrokeringerne af butikkerne skaber naturligt huller andre steder i byen. De tomme butikker skulle gerne hurtigst muligt fyldes med nye initiativer. Alle butikstyper vil være kærkomne til supplement af det i forvejen velassorterede forretningsliv. Det kan være kædebutikker eller iværksættere der ønsker at prøve kræfter med detailhandelen. Nogle holder sig måske tilbage på grund af den såkaldte kreditklemme, men så er Totalbankens nylige initiativ med Vækstlån, til meget favorable vilkår, en oplagt mulighed.

Der er i øjeblikket lejemål i alle størrelser lige fra 30 kvm til 230 kvm.

Et samarbejde mellem udlejerne, Aarup Handelsstandsforening og Aarup Lokalråd har netop
resulteret i en fælles satsning for hurtigst muligt, at få de tomme butikker genudlejet. I de næste
6 måneder tilbyder alle udlejere at halvere huslejen det første halve år, og i øvrigt lave aftaler på lempelige startvilkår.

Interesserede lejere kan kontakte Aarup Lokalråd for henvisning til de enkelte ledige lejemål.
 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.