Det sker i 5560 Aarup – uge 3 / 20

I den kommende uge er det muligt at afprøve forskellig fitnesshold, se udstillingen i Galleriet og film i biografen. I Rørup starter atter tilbuddet om hjælp til PC, Ipad o.l.

Fitness Tryday i Aarup Fritidscenter

PÅ søndag den 12. januar kl. 8.45-12.30 åbner AB Gymnastik og Sport & Fitness  dørene i Aarup Fritidscenter til Fitness Trydy, hvor der er mulighed for at prøve op til tre forskellige hold på denne dag.

På Fitness Tryday, som holdes i foreninger over hele landet, kan man få smagsprøver på den fantastiske fitness, som tilbyder, høre mere om foreningerne, samt høre om hvordan man kommer godt i gang med at træne. Læs mere om arrangementet på DGI’s hjemmeside.

SPYGZA – SPil, hYGge og pizZA

Orte Menighedsråd inviterer fredag den 10. januar kl. 17 til en aften med masser af spil, hygge og pizza i Orte Sognehus. Læs mere om arrangementet på Aarup.dk.

Udstilling i Galleriet

Årets første kunstudstilling i Kulturhuset Industrien er med Ulla Hvid, Glamsbjerg og Helle Fløche Jørgensen, Turup. Udstillingen kan ses frem til den 31. januar i bibliotekets åbningstid.

Ulla Hvid viser akvareller på udstillingen. Motiverne er mennesker, som bevæger sig i forskellige sportsgrene, og de er malet sådan, at billederne får et mosaikagtigt præg. Helle Fløche Jørgensen udstiller figurer med menneskelignende former, der foretager sig forskellige handlinger.

Læs mere om udstillingen på Galleriets hjemmeside.

Hjælp til PC, IPAD og telefon

Medlemmer af Rørup Sogneforening kan få hjælp til at løse problemer og udfordringer med pc, ipad, tablet eller telefon i kælderen under Borgerhuset i Rørup på mandage i ulige uger fra kl. 17. Første gang i 2020 er mandag en 13. januar.

Aarup Bio

Fra torsdag den 9. til onsdag den 15. januar viser Aarup Bio STAR WARS: The Rise of Skywalker”, som er det nyeste skud på Star Wars trilogien. Rey, Poe, Finn, Leia og resten af de tilbageværende medlemmer af modstandsbevægelsen forsøger at samle tropperne og forberede sig til det muligvis afgørende slag mod Den Første Orden. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Derefter fra torsdag den 16. til onsdag den 22. januar viser Aarup Bio filmen Cats, der handler om den unge hunkat Victoria, som møder en flok baggårdskatte i Londons gyder, efter at hun er blevet kasseret af sin ejer. Baggårdskattene –  Jellicle-kattene er i gang med at forberede sig til deres årlige stormøde, hvor flokkens gamle matriark vil udpege et medlem til at bestige pladsen til The Heaviside Layer. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

God fornøjelse

Annie Gaardsted Frandsen

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.