Assens Kommune er Årets Fynske Læreplads 2019

For tredje år i træk har eleverne hos Assens Kommune nomineret kommunen til Årets Læreplads. Tredje gang skulle vise sig at være lykkens gang, for onsdag 20. november vandt kommunen titlen som Årets Fynske Læreplads 2019.

Onsdag 20. november kårede Tietgen Business Årets Fynske Læreplads på Storms Pakhus i Odense.

Det var tredje gang, Assens Kommune var nomineret, og tredje gang er jo som bekendt lykkens gang. På trods af et stærkt felt blev kommunen nemlig kåret som Året Fynske Læreplads inden for offentlig administration.

  • Vi er ved at sprænges af stolthed over prisen, og da forstander, Dorte Dons Isager, ved Tietgen Business’ kåring i går afslørede, at der stod ”Assens Kommune” i den guldkuvert, hun stod med, kunne vi da næsten heller ikke tro vores egne ører og øjne. Vi var nemlig oppe imod bl.a. Syddansk Universitet, Odense Universitetshospital, Nordfyns Kommune, Skattestyrelsen og mange, mange andre! Men den var go’ nok, fortæller uddannelsesansvarlig ved Assens Kommune Katja Mickley.

Dommerkomitéen havde blandt andet lagt vægt på elevernes trivsel, læring og vejledning på lærepladsen, samt historik og viden om lærepladsen fra eksempelvis undervisere på Tietgen Business.

Det er Tietgen Business, som kårer Årets Læreplads på Fyn inden for event, handel, kontor, detail og offentlig administration, og blandt disse fem vindere vælges én, som går videre til den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Læreplads i Danmark. Det blev Trade Point Direct Container A/S i Odense, som skal have et stort tillykke med på vejen!

Vil du også være elev hos Assens Kommune? I slutningen af januar 202o begynder kommunen at søge det næste hold kontorelever, som starter op 1. september 2020. Ledige elevstillinger bliver slået op på kommunens hjemmeside og skal søges elektronisk via stillingsopslaget.

 

For flere oplysninger kontakt:
Uddannelsesansvarlig Katja Mickley, 6474 7425,

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.